Ons verhaal

Ons verhaal

Dolce & Gusto Ristorante staat voor het beleven en proeven van italiaanse/mediteraanse ambachtelijke gerechten.

Wij heten u van harte welkom in ons karakteristieke restaurant voor een heerlijke lunch, een borrel op ons verwarmde terras, een hapje met de kinderen of een uitgebeid diner met familie vrienden of uw zakenrelatie.

Wilt u graag een besloten feest geven of een huwelijksdiner, kinderfeestje,Ā uitgebreide lunch of een koffietafel organiseren? Dan bent u ook daarvoor bij ons op het juiste adres. Stuur ons een mail dan nemen wij contact met u op. Bellen kan natuurlijk ook, ons streven is om elke lunch/diner/feest/koffietafel zo persoonlijk te maken en aan al u wensen te voldoen.

Het restaurant

Dolce & Gusto Ristorante heeft 30 zitplaatsen in het restaurant. Onder het overdekt terras, is er ruimte voor 16 zitplaatsen. U kijkt uit over de prachtige dorpsstraat van Stiphout en u kunt genieten van het prachtige uitzicht.

Wij verwelkomen jullie met plezier in ons restaurant.

Omgeving Stiphout,Helmond, Mierlo, Nuenen, Lieshout, Aarle-Rixtel

Wanneer komt u genieten?

Wilt u gerechten bestellen om mee te nemen naar huis of naar u vrienden en familie dan bent u bij ons op het juiste adres.

Wij adviseren u om telefonische de bestelling door te geven. Het is ook mogelijk om u bestelling ter plaatse te bestellen. Kijk voor de afhaalgerechten bij Take- Away.

Contact gegevens


Dorpsstraat 17, 5708 GC Stiphout

Tel: 0492-540733

E-mail: info@dolceengusto.nl

Openingstijden: Woe-Zo 12:00-23:00

Neem contact met ons op