Skip to content

Feesten & partijen

Op zoek naar een leuke locatie voor een bijzondere gelegenheid?

Of een catering voor uw gelegenheid?

Dolce & Gusto_Italiaanse restaurant_Helmond_Dinner_Lunch_Aperitief

Iets te vieren?

Bij Dolce & Gusto zijn er volop mogelijkheden om een lunch, diner, borrel of complete feestavond of middag te organiseren. We bespreken je wensen en stellen dan graag een arrangement op maat samen.

Feesten, jubilea, en verjaardagen

Wordt jij of je vader 50? Ga je trouwen of al 25 jaar gegtrouwd? Er is altijd iets te vieren! Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

Restaurant, wijnbar of terras

Wij hebben binnen twee ruimtes om jullie gelegenheid te vieren. Dit kan in ons restaurant hier is ruimte voor maximaal 50 personen of boven in de wijnbar daar is ruimte voor 25 personen. Bij mooi weer bied ons terras ook de perfecte gelegenheid om met een groep te genieten van heerlijk eten en drinken.

Zakelijke bijeenkomst

Bijeenkomst, meeting of vergadering buiten kantoor? Bij Dolce & Gusto ben je op het juiste adres voor een geheel verzorgde zakelijke bijeenkomst. Voor groepen tot 20 personen is onze wijnbar een uiterst geschikte ruimte omdat deze alleen toegankelijk is voor jullie groep. Meer dan 20 personen dan is ons restaurant ook zeer geschikt.  Neem contact met ons voor meer informatie en mogelijkheden. 

groepen foto 1

Herdenkingen/ koffie tafel

Maak gebruik van onze wijnbar of restaurant om met uw familie of groep een herdenking te houden. Er zijn volop mogelijkheden om de herdenking met hapjes en drankjes naar uw wensen in te vullen.

catering pasta
catering anti pasti

Catering

Wij verzorgen graag de complete catering voor uw feest groot of klein bij u thuis of bij uw bedrijf.  Ook voor een lunch op locatie bent u bij ons op het juiste adres.

Een gezellige verjaardag, een officiele opening van uw bedrijf, een gezellig borrel op het werk, jullie trouwdag. Natuurlijk wilt u uw feest perfect geregeld hebben op de manier zoals dat het beste bij u past.  

Er zijn volop mogelijkheden, neem contact met ons om op om uw wensen vrijblijvend in kaart te brengen.