Skip to content

Ons verhaal Dolce & Gusto

Dolce & Gusto Ristorante

Van harte welkom op onze website van ons restaurant & wijnbar.

Graag zouden wij ons willen voorstellen, wie wij zijn en wat onze visie is van ons restaurant.

Wij zijn Costantino en Marita Esposito wij zijn samen begonnen in oktober 2017 aan dit avontuur in dit prachtige oude pand aan de Dorpsstraat in Stiphout/ Helmond.

In ons restaurant kun je genieten van Italiaanse gerechten.

Lunchen, borrelen of lekker lang tafelen met vrienden, familie, kinderen of uw zakenrelatie/bedrijf met mooie wijnen, cocktails, en huisgemaakte limoncello of een heerlijk kopje koffie. Dit kan in ons restaurant zowel op ons terras, binnen op op de 1ste verdieping. 

Natuurlijk kunt u ook thuis genieten van onze heerlijke gerechten. 

Onze 1ste verdieping verleent zich uitstekend voor private-dining of een klein feestje vraag gerust eens naar de mogelijkheden want er kan heel veel!

Creatief zijn en kijken naar mogelijkheden. Dat is wat ons team Dolce & Gusto maakt!

Laten we beginnen, Proost of wel Salute!

Proprietari

Eigenaar

COSTANTINO

Eigenaar

Wij zijn Costantino en Marita Esposito en wij zijn samen begonnen in oktober 2017 aan dit avontuur in dit prachtige oude pand aan de Dorpsstraat 17 te Stiphout.

 
Eigenaresse

MARITA

Eigenaresse

In ons restaurant kun je genieten van Italiaanse/Mediterraanse gerechten.Wij zijn altijd bezig met vooruitgang en kijken naar de toekomst, maar ook even stilstaan bij wat we al bereikt hebben samen met ons team.

 
LUNCH & DINNER

LUNCH & DINNER

COCKTAILS

COCKTAILS

OVERDEKT TERRAS

OVERDEKT TERRAS

WIJNBAR

WIJNBAR

Private Dining

 

Wilt u graag een besloten feest geven of een huwelijksdiner, kinderfeestje, uitgebreide lunch of een koffietafel organiseren?

Dan bent u ook daarvoor bij ons op het juiste adres. Stuur ons een mail dan nemen wij contact met u op.

Wij geloven in de persoonlijke aanpak.

Italiaans_restaurant_Dolce&Gusto_Helmond_prosecco_tasting

Het restaurant Dolce & Gusto

Het restaurant van Dolce & Gusto is gevestigd in een oud pand aan de dorpsstraat in Stiphout, Helmond. 

Dolce & Gusto Ristorante heeft 45 zitplaatsen in het restaurant/wijnbar. Onder het overdekt terras, is er ruimte voor 16 zitplaatsen.

Constantino heeft veel uren geïnvesteerd om het restaurant een schitterende Italiaanse look te geven. De ruimte boven in het restaurant is ook apart te boeken voor een persoonlijk feest in Italiaanse sfeer. 

Created with GIMP

De wijnbar Dolce & Gusto

Het restaurant van Dolce & Gusto is uitgebreid met een exclusieve wijnbar. Er zijn ruim 60 verschillende soorten Italiaanse wijn beschikbaar.

Wil je meer leren over Italiaanse wijnen, kom langs voor een wijn tasting en ontdek welke heerlijke wijnregio’s Italië heeft. 

Wijnbar - Dolce & Gusto _Helmond (1)

Wanneer komt u genieten?

Wilt u gerechten bestellen om mee te nemen naar huis of naar u vrienden en familie dan bent u bij ons op het juiste adres.